فروش انواع کنترل ولو برقی
فروش انواع کنترل ولو برقی،شیر کنترلی یک شیر الکتریکی است که برای تنظیم یا هدایت جریان سیالاتی مانند گاز، روغن، آب و بخار با تغییر اندازه مسیر جریان استفاده می شود.
این ابزار بخش مهمی از حلقه کنترل است و کنترل مستقیم جریان یا سطح مایع را فراهم می کند. شیرهای کنترل تا حد زیادی رایج ترین عنصر کنترل نهایی مورد استفاده در صنعت امروزه هستند.
این شیرها تقریباً در هر سیستم فرآیندی مورد استفاده در چاه ها، چاه های نفت، کارخانه های گاز، پالایشگاه ها و پتروشیمی ها مورد استفاده قرار می گیرند. شیر کنترلی نوعی شیر است که توسط آن و یک وسیله کنترلی جانبی می توان جریان سیال را از کمترین حد ممکن تا بیشترین مقدار مجاز تنظیم کرد.
معمولا شیر کنترلی از نوع آنالوگ است. شیر کنترلی بیشترین نقش را در سیستم تنظیم جریان دارد، چرا که آخرین دستگاه در مسیر تنظیم جریان می باشد. انواع مختلف شیرآلات میتوانند به صورت شیر کنترلی استفاده شوند. شیر کنترلی کروی (گلوب)، شیر کنترلی پروانه ای، شیر کنترلی پلاگ، شیر کنترلیتوپی، شیر کنترلی دیافراگمی، شیر کنترلی زاویه ای و شیر کنترلی سه راهی از انواع شیرهای کنترلی مطرح می باشند.
اصطلاح الکتریکی که به آن کنترل ولو می گویند در واقع مربوط به محرک ولو است. محرک روی شیر نصب شده است. محرک از طریق میل یا ساقه به شیر متصل می شود. با توجه به دستگاه کنترلی که از خارج فرمان صادر می کند، محرک یا درایور باعث حرکت میل ولو می شود که در نهایت می تواند جریان را کنترل کند. در تهویه مطبوع، کنترل جریان توسط شیر برابر با کنترل دما، بهینه سازی مصرف انرژی و راحتی بیشتر کاربران است. درایور یا محرک می تواند دیافراگمی/پنوماتیکی یا الکتریکی باشد. به طور متعارف شیر مجهز به محرک یا درایور الکتریکی را شیر کنترل می گویند و به نظر بهتر است به جای این کلمات از شیر کنترل استفاده شود.
تنظیم شیر کنترلی
از شیر کنترلی میتوان برای کنترل سرعت جریان در یک خط استفاده کرد. “کنترل کننده” سیگنالهای فشار را دریافت میکند، آنها را با افت فشار برای جریان مورد نظر مقایسه میکند و اگر جریان واقعی متفاوت باشد، کنترل ولو را برای افزایش یا کاهش جریان تنظیم میکند. ترتیبات قابل مقایسهای را میتوان برای کنترل هر یک از متغیرهای فرآیند متعدد ابداع کرد. دما، فشار، سطح و سرعت جریان، رایجترین متغیرهای کنترل شده هستند.
یک کنترل ولو میتواند به صورت الکتریکی، پنوماتیکی یا هیدرولیکی کار کند. یک شیر کنترلی سیگنالی را از یک کنترلکننده مانند PLC یا DCS دریافت میکند تا حرکت کند و در نتیجه جریان تغییر کند. کنترلکننده سرعت، جریان واقعی را با مقدار جریان مورد نظر به نام نقطه تنظیم، مقایسه میکند. کنترلکننده، یک خروجی برای حرکت شیر تولید میکند تا سرعت جریان را به مقدار تعیین شده برساند. از آنجا که سیگنال PLC الکتریکی است، شیر ممکن است به دستگاهی نیاز داشته باشد تا سیگنال الکتریکی را تبدیل کند تا بتواند کار کند.
کنترل ولوها به عنوان یکی از تجهیزات دقیق برای تنظیم کردن جریان حرکتی سیالات درون لولهها در صنایع مختلف است. هر کنترل ولویی در هر صنعتی به عنوان ابزاری بسیار بااهمیت نقشی کلیدی در فرایند کنترلی ایفا میکند، چیزی که این روزها در صنایع بسیار رایج شده است. بدنه اصلی هر ولو وابستگی زیادی به وضعیت سرویس، نقشه لولهکشی و کاربردهای مختلف آن دارد.
یکی از پرکاربردترین نوع کنترل ولوها ، مدل دیافراگمی آن است که به ولوهای غشایی (membrane valves) نیز شهرت دارد. این نوع ولو شامل یک body یا بدنه است و سایر اجزای آن عبارتاند از: دریچه که دارای 2 یا تعدادی بیشتر پورت میباشد. یک عدد دیافراگم الاستومری و همین طور یک عدد ماسک بعلاوه یک زین (نشیمنگاه) میباشد.در این مدل کنترل ولو دیافراگم شیر را بر روی آن متصل میکنند و بدنه آن بسته به اینکه چه نوع کاربری دارد از متریال هایی چون فلز، پلاستیک و یا مواد دیگر تشکیل شده است. این نوع شیرهای دیافراگمی به 2 دسته کلی تقسیم میشوند:
- Seal over the weir
- Seal over the seat
اجزای اصلی کنترل ولو یا شیر کنترل
دارای چهار قسمت اصلی است:
-
بدنه
بدنه شامل اریفیس و غلاف (Housing) است که می تواند جریان سیال را کنترل کند.
-
بونت Bonnet
بونت قطعه ایست که جایگاهی برای اکچوئیتور یا محرک شیر ایجاد و ساقه ی شیر از آن عبور می کند. در این قطعه وجود سیل جهت جلوگیری از نشت جریان بسیار حیاتی است.
-
اکچوئیتور یا محرک شیر کنترل
فروش انواع کنترل ولو برقی محرک نیروی کافی را برای شیر جهت تامین استروک و کنترل جریان فراهم می کند.
-
تریم Trim
تریم قسمت دیگری از شیر است که در کنار بدنه با سیال در ارتباط است. تریم شامل نشیمنگاه شیر، پلاگ، دیسک، نگهدارنده ی دیسک و ساقه ی شیر است.
انواع شیرهای کنترلی
- دریچه گلوب یا گلوب شیر Globe Valve
- دریچه های دروازه Gate Valve
- شیرهای پروانه ای Butterfly Valve
- دریچه های توپ Ball Valve
- شیرهای تریم قفس Cage Trim
انواع ولوهای هیدرولیکی و پنوماتیکی
- شیر هیدرولیک کنترلی
- شیر هیدرولیک توزیع کننده پیلوت دار
- شیر هیدرولیک کنترل فشار
- شیر پنوماتیک متعادل کننده پروپوشنال
- شیر ماژولار پنوماتیک
- شیر پنوماتیک دستی
کاربرد ولوهای هیدرولیکی
- صنعت فولاد
- صنایع سیمان
- صنایع سنگین
- صنایع خودرو سازی
- خطوط تولید ماشین آلات هیدرولیک
کاربرد ولوهای پنوماتیکی
- اتوماسیون صنایع غذایی
- صنایع داروسازی
- صنایع شیمیایی
- صنایع خودرو سازی
- صنایع کاشی وسرامیک
- خطوط تولید
Position پوزیشنر:
فروش انواع کنترل ولو برقی پوزیشنر به عنوان کلید اصلی کنترل در شیرهای کنترلی در نظر گرفته میشود و برای به حرکت درآوردن حرکت سر یک اکچویتور با تبدیل سیگنال به نیروی هوا استفاده میشود. در حقیقت، پوزیشنر یک دستگاه کنترل حرکت است که برای مقایسه فعال موقعیت ساقه در برابر سیگنال کنترل، تنظیم فشار به دیافراگم اکچویتور یا پیستون تا رسیدن به موقعیت صحیح ساقه طراحی شده است.
بنابراین، هنگامی که یک کنترلکننده فرآیند، سیگنال فرمانی را به یک شیر مجهز به پوزیشنر ارسال میکند، پوزیشنر، سیگنال فرمان را دریافت میکند و به اندازهای که لازم است فشار هوا را به اکچویتور وارد میکند تا به موقعیت پایه دلخواه برسد. پوزیشنر با هر نیروی دیگری که به ساقه شیر وارد میشود، مبارزه میکند تا بر اساس سیگنال فرمان به موقعیت دقیق ساقه دست یابد. زمانی که یک پوزیشنر به درستی کار میکند، اطمینان میدهد که شیر نیز خوب کار میکند و از سیگنال فرمان پیروی میکند
دیدگاه خود را ثبت کنید
تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟در گفتگو ها شرکت کنید.